Massages

 

 

Start
Energetische massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Klassieke massage
Nek/schouder massage
Lymfe Drainage
Afslankmassage
Hotstone massage
Zwangerschapsmassage
Babymassage

 

 

 

 

In veel landen is massage onderdeel van de dagelijkse verzorging. In onze Westerse cultuur raken we ons steeds meer bewust van de noodzaak hiervan. Het jachtige leven en de steeds hogere eisen die de maatschappij aan ons stelt, vragen veel van lichaam en geest. Door onbalans kunnen pijnen, vermoeidheid, depressiviteit, huiduitslag, blessures en zelfs burn-outs ontstaan. Iedere klacht kan met de daarvoor geëigende massage verminderd worden.

Massage bevordert de stofwisseling en zorgt voor een optimale doorbloeding van onze spieren waardoor wij ons soepel kunnen bewegen. Het verhoogt de weerstand op lichamelijk als ook op geestelijk gebied, doordat massage blokkades voorkomt en/of opheft zodat de energie vrij kan stromen, kortom:

“Het brengt balans in ons zijn”.

De massages die ik geef zijn therapeutisch of ontspanning gericht, beide gezien vanuit de Holistische discipline, waarbij verschillende technieken als zowel hulpmiddelen –b.v. hotstones- gebruikt kunnen worden. Aan een eerste bezoek zal altijd een klein intake gesprek vooraf gaan om de massage zo persoonlijk mogelijk te kunnen afstemmen. Indien wenselijk/noodzakelijk vind er een nabespreking plaats, soms kan er een doorverwijzing naar een specialist nodig zijn.